Siirry suoraan sisältöön

Anna-Liisa (Anku) Merisaari

Olen voimavara- ja ratkaisukeskeinen työnohjaaja, digifasilitaattori sekä viestinnän ja teknologiavälitteisen vuorovaikutuksen asiantuntija. Uskon dialogin ja yhdessä oivaltamisen voimaan.

Erityisen lähellä sydäntäni ovat kasvuyritykset ja eriaikaisen ja -paikkaisen työn haasteiden ratkominen. Uskon, että nopeatempoisessa toimintaympäristössä työskentelevät asiantuntijat hyötyvät säännöllisestä pysähtymisestä ja reflektoinnista. Työnohjaus maksaa itsensä takaisin parempana hallinnan tunteena, hyvinvointina ja yhteisen ymmärryksen parantumisena. Ne taas mahdollistavat inhimillisesti kestävän kasvun koko organisaatiolle.

Työurani olen tehnyt viestinnän suunnittelun ja toteuttamisen, kouluttamisen, teknologiakonsultoinnin, muutosjohtamisen ja digitaalisen fasilitoinnin parissa. Tunnen siis hyvin niin pienyritysten, korporaatioiden kuin julkishallinnonkin työn erityispiirteitä ja kipukohtia.

+358 45 78334631
anku@huomi.fi
LinkedIn

Työnohjaaja, fasilitaattori Anna-Liisa Merisaari

Palvelut

  • Yksilötyönohjaus
  • Ryhmätyönohjaus
  • Kehittämispäivien, projektiretrojen ja kokousten (digitaalinen) fasilitointi
  • Koulutus
  • Konsultointi
  • Valmennus

Sanottua

”Säännöllinen työnohjaus on auttanut pysäyttämään tekemisen arjessa ja miettimään, miten minulla nyt menee ja miten haluaisin, että minulla menee. Tuntuu, että nimenomaan sen pysähtymisen tärkeys on nyt tämän prosessin aikana korostunut.

Anku on ollut ohjaajana auttamassa minua tekemään sitä checkiä ilman, että olisi olo, että jotenkin tekisin sitä raportointia ja muutosta hänelle, vaan itselleni ja itseäni varten.”

– Haastavaa konsultointityötä tekevä yksilöohjausasiakas