Siirry suoraan sisältöön

Petra Karinen

Olen koulutukseltani STOryn hyväksymä työnohjaaja, yhteiskuntatieteilijä ja yhteisöpedagogi (amk). Päätyönäni toimin toimitusjohtajana luovan alan pk- yrityksessä. Työhistoriassani minulla on pitkä kokemus kolmannen sektorin STEA- ja ESR- rahoitteisesta toiminnasta ehkäisevän huumetyön saralta. 

Arkisen luovuuden määritelmänä voidaan pitää sitä, että tehdään tuttuja asioita uudella, vähän paremmalla tavalla. Sama toteutuu myös toimiessani ratkaisukeskeisenä työnohjaanana. Käytän ohjaustyössäni jonkin verran toiminnallisia menetelmiä, kuten kuvakortteja. Lisäksi usein käytetyt työvälineeni ohjauksissa ovat tussitaulu ja tussi – joko virtuaalisena tai livenä. Visuaaliset jäsennykset usein myös helpottavat asiakkaalla tilanteen hahmottamista ja ohjauksissa syntyneiden oivallusten viemistä omaan työarkeen. 

Teen Huomissa työnohjausta, koulutuksia ja fasilitointia. Minua kiinnostavia teemoja ovat erityisesti oman työn johtaminen, työn rajaaminen ja jäsentäminen ja erilaiset tiimien yhteistoiminnan ilmiöt ja rakenteet. 

+358 44 5016672
petra@huomi.fi
LinkedIn

Työnohjaaja Petra Karinen

Palvelut

  • Yksilötyönohjaus
  • Ryhmätyönohjaus
  • Kehittämispäivät
  • Fasilitointi
  • Koulutukset

Intohimona selittää maailmalle ihmistä ja ihmiselle maailmaa, eli saada meidät kaikki ymmärtämään toisiamme paremmin.