Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Taite -valmentajat Päivi & Tage

Taite -valmentajat Päivi & Tage

Huomin Päivi ja Tage kävivät keväällä 2023 Taite -ohjaajakoulutuksen, järjestivät Taite -valmennuksen ja valmistuivat Työterveyslaitoksen Taite -ohjaajiksi syksyllä 2023. Maanantaina 25.3.24 oli ensimmäinen Taite -seminaari, johon oli kutsuttuna kaikki 46 valmistunutta Taite -ohjaajaa.

Taite -valmennus on on työttömille suunnattu, tutkitusti vaikuttava vertaisryhmämenetelmä, jolla vahvistetaan työnhakutaitoja, tuetaan mielen hyvinvointia ja parannetaan mahdollisuuksia työllistyä. Työterveyslaitos kouluttaa ohjaajia Taite -valmennuksen osaajiksi ja toteuttajiksi osana Työkykyohjelman laajennuksen (RRP) kansallisen kehittämisen toimintaa vuosina 2023–2024. Työkykyohjelman laajennus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa.

Syksyn valmennuksemme oli suunnattu asiantuntijaroolista työttömäksi jääneille henkilöille, jotka syystä tai toisesta olivat työpaikkojen välissä. Saimme valmennuksesta hyvää palautetta erityisesti siitä luottamuksen tilasta, joka vertaisryhmään valmennuksen aikana muodostui. Huomin Taite -valmennus on ryhmän tarpeista lähtevää, tavoitteellista valmennusta, jonka sisältö suunnitellaan ketterästi osallistujien toiveita kuunnellen. Valmennuksia voi tilata meiltä lisää, keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä mitä juuri sinun työllisyysalue toivoisi!

Huomi on työllisyyspalveluiden palveluntarjoaja Kanta-Hämeessä ja Jyväskylässä. Taite -valmennusta järjestämme koko Suomen alueella.